Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ...
Κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει γιατί ενώ μέσω της ΔΕΗ πληρώνουν όλοι οι πολίτες το χαράτσι του δημοτικού τέλους και των δημοτικών φόρων και τα λεφτά αυτά φτάνουν στα ταμεία των δήμων άμεσα, η πόλη των Μεγάρων έχει αδειάσει από κάδους απορριμάτων. Εντάξει για τους μπλε κάδους που γνωστοί-άγνωστοι καίνε. Οι μεταλλικοί όμως γιατί εξαφανίστηκαν από τις γειτονιές και από ορισμένα σημεία;
Ποια απάντηση μπορεί άραγε να δικαιολογήσει την κατάσταση; Ότι δεν υπάρχουν λεφτά; Να κοπούν λαιμοί και να βρεθούν λεφτά για κάδους που να μην καίγονται.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΥΠΟΛΗ!
Οι νοικοκυρές ως γνωστό βγάζουν το βράδυ τα σκουπίδια μπροστά από την πόρτα τους. Οι αγέλες των πεινασμένων αδέσποτων ζώων σκίζουν τις σακούλες και οι δρόμοι γεμίζουν οικιακά απορρίμματα επικίνδυνα για την δημόσια υγεία και για τους διερχόμενους οδηγούς.
Αυτή η κατάσταση μας πηγαίνει δεκάδες χρόνια πίσω. Και όποιος έχει μέσο ενημέρωσης και την κρύβει μάλλον θέλει να γλύψει ή να χαιδέψει αυτιά και να δείξει στον λαό ότι όλα δουλεύουν ρολόι...
Προσοχή: το θέμα της καθαριότητας δεν είναι προσωπική υπόθεση ενός αντιδημάρχου. Ο κ. Ζάλης έχει την κύρια ευθύνη αλλά δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος. Υπάρχουν προϊστάμενοι και υφιστάμενοι αυτού.